След Песен за Лена в официалния ютуб канал на 7/8 се

...
След Песен за Лена в официалния ютуб канал на 7/8 се
Коментари Харесай

След скандалната песен за Лена Бориславова, хората на Слави пуснаха песен за Кирил Петков: Кажи на татко си

След " Песен за Лена "  в формалния ютуб канал на 7/8 се появи и " Песен за Киро ". В песента се пее за бащата на някогашния министър председател Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Песента е кавър на " Кажи на майка си " на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на публични събития, манифестации и в ТВ студиа, написа " Телеграф ".

Текстът стартира по следния метод:

" Всичко направи да набуташ баща си,

баща ти Петко да докара две тръби,

баща ти Петко, щом е тука, елементарно се върви напред.

Мойто момченце, ти го ползваш като парапет. "

По-нататък се припомня и за римите, отдадени на Лена Бориславова.

" Тъкмо отмина туй за Лена, пъклен тъпото парче,

отново ни накарахте да пеем, моето момче. "

Преди ден някогашният заместник-министър на енергетиката от квотата на " ИТН " Пламен Данаилов описа пред Нова телевизия, че бащата Петко Петков бил зает с търсене на снабдители на синьо гориво.

" Официално е пътувал до Турция за договаряния дружно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разходи през първата половина на предходната година ", сподели Данаилов. По-късно изясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през държавния VIP в посока Турция. Той обаче не посочи с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отхвърлиха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отхвърли и самият Петко Петков и даже съобщи, че ще съди Данаилов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР